xxx
Uw zoekacties: Foto: de Landsmeerder Cor Hellingman heeft uit handen van de...

Beeldbank

Hier kunt u zoeken in de online beeldbank (collectie foto's, prenten, kaarten en dergelijke) van het Waterlands Archief. Zoekresultaten kunt u verder verfijnen met de filters op uiterlijke vorm, plaats/straat en vervaardiger. 
Veel afbeeldingen kunt u kosteloos downloaden voor eigen gebruik. Voor hergebruik van afbeeldingen en auteursrechten, lees hier meer.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Foto
WAT003003237 Foto: de Landsmeerder Cor Hellingman heeft uit handen van de Franse ambassadeur Bernard in zijn residentie aan de Tobias Asserlaan te Den Haag de hoge Franse onderscheiding van 'Officier de l'Ordre National de Mérite ontvangen voor bewezen diensten op het gebied van de internationale assurantie. De presidenten van de Union des Assurences de Paris en de Assurence L'AIsaciennè (Strassbourg) waarmee Hellingman jarenlang intensief samenwerkte, hadden hem bij het Franse ministerie van financiën voorgedragen voor deze onderscheiding.
Datering:
24-09-1991
Uiterlijke vorm:
Foto's
Vervaardiger:
Bruijn, Rob
Persoon op afbeelding:
Cor Hellingman
Adres:
Landsmeer
 
 
 
Chat
Chat
Chat

Onze chat is offline

U kunt met ons chatten iedere werkdag van 09:00 tot 12:30 uur; dinsdag en donderdag tot 16:00 uur. Zie ook onze  Veel gestelde vragen, of stuur een e-mail: info@waterlandsarchief.nl

Sluiten

In gesprek

Onze medewerkers zijn op dit moment in gesprek. Een ogenblik geduld alstublieft.
Zie ook onze Veel gestelde vragen, of stuur een e-mail: info@waterlandsarchief.nl

Sluiten

Wij zijn online!

Heeft u een vraag? Wij helpen u via de chat graag op weg!
Voor de veelgestelde vragen klikt u hier.
Heeft u een verdiepende vraag? Die kunt u stellen via : info@waterlandsarchief.nl

Chat openen Sluiten