xxx
Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hier kunt u zoeken in de online beeldbank (collectie foto's, prenten, kaarten en dergelijke) van het Waterlands Archief. Zoekresultaten kunt u verder verfijnen met de filters op uiterlijke vorm, plaats/straat en vervaardiger. 
Veel afbeeldingen kunt u kosteloos downloaden voor eigen gebruik. Voor hergebruik van afbeeldingen en auteursrechten, lees hier meer.

beacon
2 zoekresultaten
sorteren op:
 
 
weergave:
 
 
Erfgoedstuk
Foto
WAT001000035 Boerderij "de Vette Os" voorheen de Alidahoeve, gebouwd in 1629. Het is een kenmerkend voorbeeld van de Noord-Hollandse ontwikkeling in de Friese huisgroep met stalgedeelte onder een hoog, rieten schilddak en een voorhuis onder zadeldak. De boerderij is opgetrokken van hout op bakstenen voet. Het voorhuis heeft vensters met zesruits schuiframen. De schuur achter de stal heeft een zadeldak.

Datering:
ca 1970
Datum vervaardiging:
ca 1970
Uiterlijke vorm:
Foto's
Adres:
Beemster - Hobrederweg (Middenbeemster) 26
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Foto
WAT001000033 Boerderij "de Vette Os" voorheen de Alidahoeve, gebouwd in 1629. Het is een kenmerkend voorbeeld van de Noord-Hollandse ontwikkeling in de Friese huisgroep met stalgedeelte onder een hoog, rieten schilddak en een voorhuis onder zadeldak. De boerderij is opgetrokken van hout op bakstenen voet. Het voorhuis heeft vensters met zesruits schuiframen. De schuur achter de stal heeft een zadeldak.

Datering:
ca 1970
Datum vervaardiging:
ca 1970
Uiterlijke vorm:
Foto's
Adres:
Beemster - Hobrederweg (Middenbeemster) 26
 
 
 
Chat
Chat
Chat

Onze chat is offline

U kunt met ons chatten iedere werkdag van 09:00 tot 12:30 uur; dinsdag en donderdag tot 16:00 uur. Zie ook onze  Veel gestelde vragen, of stuur een e-mail: info@waterlandsarchief.nl

Sluiten

In gesprek

Onze medewerkers zijn op dit moment in gesprek. Een ogenblik geduld alstublieft.
Zie ook onze Veel gestelde vragen, of stuur een e-mail: info@waterlandsarchief.nl

Sluiten

Wij zijn online!

Heeft u een vraag? Wij helpen u via de chat graag op weg!
Voor de veelgestelde vragen klikt u hier.
Heeft u een verdiepende vraag? Die kunt u stellen via : info@waterlandsarchief.nl

Chat openen Sluiten