Zoeken door alles
Zoeken door alles
Uw zoekacties: DE EENDRACHT, maandelijkse bedrijfscourant; Auteur(s):V.G.Z. Post;
xBibliotheek
De catalogus bevat ook tijdschrijfttitels. Een overzicht kunt u oproepen door bij alle velden TS in te geven. Bij uitgebreid zoeken kunt u zoeken op het jaar van uitgave in de velden periode Van en Tot.
Bibliotheek
>
Zoektermen
Zoektips!

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

 
 
Boek196502 DE EENDRACHT, maandelijkse bedrijfscourant; Auteur(s):V.G.Z. Post;
Titel:
DE EENDRACHT, maandelijkse bedrijfscourant
Auteur:
V.G.Z. Post
Plaats van uitgave:
Amsterdam
Jaar van uitgave:
1965, februari
Paginering:
Pagina 29 t/m 52
Annotatie:
P. 43 Artikel over De Smeertechnische Dienst bij V.G.Z. in Wormer en de werkzaamheden die zoal verricht worden op deze afdeling, inclusief foto's.
P. 44-45 Artikel over "vormingswerk", V.G.Z. verleent haar medewerking aan jonge werknemers om een halve dag per week naar het Vormingsinstituut te gaan, zij leren daar om meer zelfstandig te worden. Cursisten Truus Schenk en Fons Berkhout vertellen over hun ervaringen.
P. 46 Artikel over de elektrische werkplaats (E.W.) en mechanische werkplaats (M.W.) die onder een dak komen. De oude E.W. is nu een acculaadinrichting. De slijpinrichting in de M.W. is afgebroken en wordt nu uitbesteed, op die plek zit nu en kantoortje voor de voorman.
P. 46 Artikel over de Monsterafdeling in Wormer, waar dhr. P. Sombroek werkt, hier ligt de gehele monstervoorraad van de fabriek in Wormer. Een monster uit Wormer heeft een bepaald formaat: 44 x 62 of 30 x 41,7 cm., inclusief foto.
P. 47 Artikel over de prijsuitreiking van de veiligheidsactie 1964, het bedrijf stimuleert veilig werken en voor de buitenlandse werknemers worden boekjes aangeschaft over veilig werken in hun eigen taal.
Overige artikelen zijn niet beschreven.
Bekijk archieftoegang:
Trefwoorden:

Ga
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS